NIEUWSARCHIEF


27-04-2012

Landscape in transition

In het kader van het 49e IFLA world congress in Cape Town South Africa is o.a. de inzending van Brons+partners landschapsarchitecten gekozen.

 

 

In het kader van het 49e IFLA world congress in Cape Town South Africa is er een oproep geplaatst om ‘abstracts’ in te zenden over het thema 'Landscape in transition’. Uit meer dan 400 inzendingen is ondermeer de inzending van Brons+partners landschapsarchitecten gekozen: Dutch metropolitan approach for a sustainable future. Er is internationaal gezien een groeiende behoefte om metropolitane stadslandschappen te blijven voorzien van kwaliteiten en om een blijvend duurzaam evenwicht te creëren. Deze inzending behandelt nieuwe strategieën waarop rurale en urbane gebieden, in samenhang met elkaar ,nieuwe metropolitane landschappen kunnen laten ontstaan. De komende maanden zal de inzending verder worden uitgewerkt en in september 2012 tijdens het 49e IFLA-world congres te Kaapstad door Rudy Brons gepresenteerd worden. 



« terug
Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2024