NIEUWSARCHIEF


24-06-2010

Bewonersavond landschapsontwikkelingsplan Maarssen

Bewoners en gebruikers van het landelijk gebied van Maarssen zijn uitgenodigd om hun reactie te geven op het concept landschapsontwikkelingsplan.

Bewoners en gebruikers van het landelijk gebied van Maarssen zijn door de gemeente Maarsen uitgenodigd om hun reactie te geven op het concept landschapsontwikkelingsplan. Ook is hen gevraagd mee te denken over mogelijke projecten die concreet uitvoering kunnen geven aan de landschapsontwikkelingsvisie.

 

Tijdens de bewonersavond op 23 juni jl is onder zeer veel belangstelling het concept landschapsontwikkelingsplan Maarssen (LOP) aan bewoners en geinteresseerden gepresenteerd. De reacties van deze avond zullen in een later stadium verwerkt worden in het rapport.

 

Geinteresseerden kunnen het rapport inzien/downloaden via de website van de gemeente Maarsen. Hier vindt u tevens de presentatie en het verslag van de bewonersavond en informatie over de klankbordgroepleden.

 

Wanneer u een reactie wilt geven op het concept-LOP of projectideeen wilt aandragen die mogelijk kunnen bijdragen aan de uitvoering van het landschapsplan dan kunt u via de projectpagina een reactieformulier downloaden

 

 

 


« terug
Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2024