U kunt dit formulier gebruiken om een reactie of opmerking te geven.

Email *


Vraag / opmerking *


Verzenden

NIEUWS


03-11-2014

Verkenning Herinrichting Theaterplein Agnietenhof te Tiel

Planideeën voor plein Agnietenhof te Tiel


Verkenning herinrichting Theaterplein Agnietenhof te Tiel

 

Als onderdeel van de verbouwingsopgave van het Tielse theater de Agnietenhof is door brons+partners landschapsarchitecten in opdracht van de gemeente Tiel onderzocht of het theaterplein een face lift zou kunnen ondergaan die aansluit op de herinrichting van het theater. Gewenste thema’s voor het nieuwe plein zijn hierbij: ontmoeting, verlengstuk theater, speelse en verrassende identiteit, nieuwe groene structuur met enkele bomen en een goede oplossing voor het fietsparkeren.

Rudy Brons heeft met zijn bureau hiervoor 3 schetsontwerpen opgesteld, waarbij een lichte overzichtelijke ruimte zou ontstaan met ontmoetingsmogelijkheden. De titels van de inrichtingsvoorstellen zijn: model ‘Insight outside’ met sculpturele zitelementen, model ‘dancers in the night’ met sculturen en de langste bank van Tiel en als laatste model ‘Plein verbindt’ met slimme looplijnen en informele ontmoetingsplekken in een speels ritme. 


« terug
Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2024