U kunt dit formulier gebruiken om een reactie of opmerking te geven.

Email *


Vraag / opmerking *


Verzenden

NIEUWS


03-10-2013

Brons en partners op beurs Openbare Ruimte

Op de beurs van de Openbare Ruimte presenteren wij een nieuwe aanpak voor interactieve beleving van landschappen. Registreer u gratis via onze site.


In deze tijd, waarin de inrichting van de openbare ruimte via het traditionele ontwerpproces onder druk staat, presenteert Brons + partners landschapsarchitecten zich op de dag van de Openbare Ruimte met een nieuwe conceptuele benadering voor de beleving van landschappen. Onze veranderende wereld vraagt steeds meer om eigentijdse multifunctionele toepassingen van leefruimte en landschap. Daarom werkt Brons + partners met haar team aan eigentijdse belevingsconcepten, waarbij gezocht wordt naar nieuwe relaties tussen mensen, natuur, landschap, stad en economie. Sociale interacties vertalen wij in unieke interdisciplinaire belevingsconcepten van e-techniek en landschap die de buitenruimte nieuwe dimensies geeft. Graag nodigen wij u uit om inspiratie op te doen en met ons te discussiëren over de mogelijkheden van deze belevingsconcepten voor u.


« terug
Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2024