Auto 


Vanaf Utrecht en 's Hertogenbosch nadert u Culemborg via de A2. U neemt de afslag [13] Culemborg. Na het verlaten van de snelweg volgt u de N320. U blijft deze vervolgens aanhouden richting Beusichem. Daarbij passeert u ondermeer twee verkeerslichten en rijdt langs enkele windmolens. Vervolgens houdt u op de eerste en tweede rotonde op de N320 rechtdoor aan; bij de derde rotonde met afslag Geldermalsen/Culemborg, gaat u linksaf. Volg vanaf hier de borden richting het centrum en de parkeerplaats "HET HOF" (betaald parkeren; in de avonduren echter gratis).


Vanaf de parkeerplaats loopt u via enkele traptreden omhoog en loopt zo richting de Markt. Op de tweesprong Herenstraat/Everwijnstraat loopt u via de Everwijnstraat rechts richting de Markt. Aan uw rechterhand komt u vervolgens het pand "CAFFAIGNE" tegen [Everwijnstraat 9]. In dit middeleeuws pand is het bureau van Brons + partners landschapsarchitecten gevestigd.


Wilt u gratis parkeren dan moet u bij binnenkomst in Culemborg de borden met "PALUMBUS" volgen. Dit is een gratis parkeerterrein ten noorden van het centrum. Vanaf deze parkeerplaats is het een kleine 10 minuten lopen naar de Everwijnstraat. Volg vanaf de parkeerplaats de zwarte borden richting de Markt. Op de Markt aangekomen ziet u aan de overzijde de historische Binnenpoort. Loop naar de Binnenpoort en sla 50m voor de Binnenpoort rechtsaf de Everwijnstraat in. De Everwijnstraat is de zuidelijke toegangsweg tot de Markt.

 


Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer 


Op Utrecht centraal neemt u de stoptrein naar 's Hertogenbosch/Breda of naar Tiel. Na ongeveer 15 minuten bereikt u het station van Culemborg. Vanaf het station 's Hertogenbosch neemt u de stoptrein naar Utrecht Centraal. Na ongeveer 35 minuten bereikt u het station van Culemborg.


Vanaf het station kunt u de Everwijnstraat te voet (15 minuten) en met de taxi bereiken. Als u te voet uw weg vervolgt, slaat u vanaf het Stationsplein linksaf de Parallelweg Oost in. Aangekomen bij de rotonde gaat u rechtsaf de Stationsweg op. Sla vervolgens de Triosingel in (eerste weg linksaf). U loopt ondermeer langs het polititebureau en parallel aan de westelijke stadsgracht. U loopt de Triosingel uit en steekt rechtdoor de kruising over met de Prijssestraat. U komt nu op de Burgemeester Keestrasingel welke parallel aan de stadsgracht loopt. Loop deze singel uit tot aan de historische molen op Het Jach. Bij de molen gekomen slaat u linksaf en loopt de brug over richting Het Hof. U passeert nu ook de oude stadsmuren en ziet aan uw linkerhand een grote parkeerplaats. Aan het eind van Het Hof slaat u met een scherpe draai rechtsaf de Everwijnstraat in. Aan uw rechterhand komt u vervolgens het pand CAFFAIGNE tegen [Everwijnstraat 9]. In dit middeleeuws pand is het bureau van Brons + partners landschapsarchitecten gevestigd.

 

 

Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2023