NIEUWSARCHIEF


11-05-2012

Unieke actie Brons + partners voor Alpe d

Het voorjaar is in zicht! Tijd voor de tuin! Brons + partners biedt u een unieke kans om uw tuin professioneel te laten ontwerpen!

Brons + partners tuin- en landschapsarchitecten biedt u een unieke  kans om uw tuin professioneel te laten ontwerpen voor een gereduceerd tarief van slechts  € 500,-.  Met deze aanbieding ondersteunt Brons + partners het Culemborgse team ‘Culemborg klopt’, dat meedoet aan de actie Alpe d’Huzes, om geld in te zamelen voor de strijd tegen de gevolgen van kanker.

 

 

Brons + partners maakt voor u een schetsontwerp en geeft advies over de beplanting voor uw nieuwe tuin of het restylen van uw bestaande tuin voor slechts € 500,- normaal kost een tuinontwerp al gauw zo’n € 1.500,-.

 

De aanbieding houdt het volgende in:
1. Een intake gesprek bij u thuis met onze tuin- landschapsarchitect/ontwerper;
2. Wij ontwikkelen een aantal conceptideeën;
3. Wij bespreken dat bij ons op kantoor met u en kiezen 1  concept;
4. Het concept wordt uitgewerkt in een schetsontwerp van uw (kantoor)tuin, inclusief een beplantingsindicatie.

 

Brons + partners doneert het bedrag van € 500,- direct aan de Alpe d’Huzes.  Met deze eenmalige aanbieding krijgt  u een professioneel advies en ondertussen steunt u hiermee een goed doel! Grijp deze unieke kans aan! Geïnteresseerd? Reageer dan snel, want deze aanbieding geldt alleen voor de eerste 5 aanmelders

 

Brons + partners landschapsarchitecten b.v.
Everwijnstraat 9 te Culemborg

Vragen naar: Rudy Brons

t.   0345-534765
e.  info@bronsenpartners.nl
w. www.bronsenpartners.nl


« terug
Brons + Partners Landschapsarchitecten bv - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2023