Sonnheerdt
You can use this form to send a reaction or comment about this project.

Email *


Question / Comment *


Submit

Sonnheerdt

Brons + partners designed the outdoor space for the institute of Sonneheerdt. This institute supports blind people by functioning in the society.

The design for the outdoor space and garden reacts on the formal shape of the main building and the natural and forested environment.

The outdoor garden is highly accessible for blind people and uses water as a guiding line in between natural vegetation with her characteristic aroma and added cultural vegetations.



Project number: 616

Location: Ermelo

Client: Projectdeveloping De Groene Zoom

Product: Design

Year: 2003-2004


Brons + Partners Landscape architects - Everwijnstraat 9 - 4101 CE Culemborg The Netherlands - T: (+31)345 534 765 - E info@bronsenpartners.nl - © 2021